Gevelreiniging in Breda en omgeving

 

Gevelreiniging is het reinigen van gevels van gebouwen die door jaren van organische en atmosferische vervuiling zijn aangetast.  

 

De meeste gevels zijn gemetseld en dus van steen maar ook metalen- en kunststof gevels van bedrijven kunnen gereinigd worden.

Gevelreiniging

 

Ook graffiti verwijderen is gevelreiniging.

 

Hiervoor zijn verschillende technieken beschikbaar.  

 

Voor deze technieken is degelijk vakmanschap nodig om tot goede resultaten te komen. Wij werken meest van af een steiger maar indien nodig ook met een hoogwerker.  

 

Gevelreiniging

Na het reinigen is het altijd aan te bevelen de gevel met een algendoder te behandelen zodat mogelijke sporen van algen en mossen worden gedood.  

 

Ook het impregneren van de gevel zal vervuiling langer tegen houden. De gevel wordt waterafstotend gemaakt waardoor vuil minder kans krijgt zich te hechten.  

 

 

Een mooie gevel versiert het huis.

 

Gevelreiniging

Onze opdrachten worden altijd netjes opgeruimd opgeleverd incl. glasbewassing.  

 

Op deze website wordt veel informatie gegeven over het onderhoud van uw woning of bedrijfspand. Stef Cleaning Services is gespecialiseerd in het reinigen en onderhoud van woningen en bedrijfspanden.  

 

Bel voor meer informatie 076 3030037

 

Adres:

Pauvreweg 21

4879NJ

Etten Leur

Offerte Stef Cleaning Services

www.stefcleaningservices.nl

Email: mail@stefcleaningservices.nl

kvk. 851059351

 

Ons werkgebied is hoofdzakelijk Noord-Brabant, Zeeland en Zuid-Holland en de provincie Antwerpen in België. Bijvoorbeeld: Tilburg, Oosterhout, Breda, Zundert, Etten leur, Roosendaal, Steenbergen, Bergen op Zoom, Zierikzee, Rotterdam ”s-Hertogenbosch, Eindhoven, Hoogstraten, Turnhout